Sunt obosita! Am dreptul?!

Standard

Astazi ma regasesc intr-o stare de oboseala cronica. Nu stiu ce am, este diferita de oboseala mea de zi cu zi. Nu imi este somn, pur si simplu ma simt obosita, in general. Nu este o problema atat de grava insa, sunt invatata sa fiu obosita, cam de acum 8 ani cand s-a nascut prima mea fetita, m-am invatat cu cearcanele si cearcanele cu mine!

M-am gandit astazi, totusi, am eu dreptul sa fiu obosita? Am doi copii care asteapta totul de la mine, sa fiu vesela, sa ma joc cu ele, sa le ascult si sa le vorbesc, sa fie mincarica buna si calda, desertul pregatit, hainutele curate, spalate si calcate, frumos si curat in casa. Este si sotul care si el dupa o zi de munca, este tot obosit, insa el si-a terminat jobul, poate sa respire si sa se deconecteze putin. Jobul meu nu se termina, niciodata, sunt de garda 24 h pe zi, pentru ca si noaptea aud daca vreun copil tuseste, stranuta, se misca sau se dezveleste.

Trag concluzia ca oboseala este doar o stare normala la o mamica, la o sotie, trebuie doar sa ne obijnuim cu ea. Uneori ma mai coplesteste, ca azi, cand ma simt mai obosita decat de obicei, rasuflu 5 minute si imi revin la obiceiurile mele, fetele dorm, eu am rufe de calcat. Mancarea este gata de mult!

Va pup!

Reclame

2 răspunsuri »

  1. jobul de mamica e 24 din 24 de ore si se plateste prin dragostea oferita de copii nostrii si reusitele lor,vorbele frumoase si faptele bune. Totdeauna trebuie sa fim tari sa putem oferi tot ce necesar copiilor nostrii,chiar daca suntem extenuate la maxim surasul copiilor si un „mami te iubesc! ” ne face sa ne revenim si ne da un plus de energie.Sa fii iubita si fericita alaturi de frumoasa ta familie!pupici!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s