Mobila Ghencea este prima ta alegere!

Standard

Un proverb romanesc spune: „E mai bine în coliba ta decat in palatul altuia”, iar vorbele romanesti sunt pline de adevar. Insa, orice om isi poate tranforma casa in palat, este nevoie de vointa si o vizita pe siteul Mobila Ghencea. Aici gasim o gama larga de mobila: mobila de bucatarie, mobila de dormitor, scaune si tabureti, saltele, mobilier hol, dar si mobilier office, mobilier bar si mobilier gradina si terasa, adica tot ce ai nevoie sa iti transformi casa in „palatul” visurilor tale iar comenzile peste 1000 ron beneficiaza si de livrare gratuita!

logo_mobila-ghencea

Ca femeie, petrec mult timp in bucatarie, gatind mesele pentru familia mea, de aceea atmosfera din jurul meu trebuie sa fie una frumoasa, prietenoasa, iar bucataria este de asemnea locul unde prietenele mele bune vin la cafea, ne place spatiul familiar, iar in bucatarie chiar ne simtim bine si discutiile noastre se termina tarziu, intodeauna! Asa ca avem nevoie nu doar de un spatiu familiar ci si de scaune comode! La Mobila Ghenca gasim scaune de bucatarie cu cadru metalic sau din lemn si sezut tapitat.

ghencea

Pentru mesele importante sau de sarbatori, luam masa in living unde avem nevoie de masa extensibila rezistenta dar si frumoasa in acelasi timp, cu atat mai mult cu cat livingul este spatiul unde ne petrecem cea mai mare perioada a zilei. Masa Living Extensibila BS are picioare din lemn nuanta wenge si blat de sticla sablat grosime 10 mm este un exemplu minunat de masa perfecta, dar la Mobila Ghencea gasiti o gama larga de mese living extensibile cu structura din lemn sau metalice,blaturi lemn,mdf sau sticla.

ghencea 2

Dormitorul nu este doar locul unde ajungem obositi sa ne culcam, dormitorul este spatiul personal, intim, care trebuie sa ne reflecte personalitatea, unde amprenta personala trebuie sa isi spuna cuvantul. La Mobila Ghencea gasim mobilier dormitor realizat in serie sau la comanda.Simple si elegante, create pentru confortul tau.Poti combina diferite module pentru a obtine cat mai mult confort si spatiu de relaxare.

ghencea 2

Avem multe posibilitati de amenajare a casei la Mobila Ghencea, deja cred ca stiu ce sa ii cer Mosului de Craciun!

Sarbatori Fericite dragilor!

Lasă un comentariu