Familia mea are incredere in farmaciile Vivat Familia!

Standard

Vizual-890x3801

Sunt mamica si sotie, cred ca aceste doua „joburi” imi definesc destul de bine existenta. Una din principalele mele preocupari este sanatatea familiei mele, a fiicelor mele in special dar si a mea, a sotului meu, a parintilor.  Cred cu tarie ca relatia cu farmacistul trebuie sa fie una la fel de stransa precum cea cu medicul de familie, iar la acest capitol ma declar foarte multumita de cand am descoperit Farmaciile Independente Vivat Familia. Aici am gasit farmacisti bine pregatiti profesional dar si gata sa asculte problemele mele, mereu pregatiti sa-mi ofere cele mai bune sfaturi de specialitate. Ajung la ei cu capul plecat si ingrijorata de problemele mele insa intodeauna plec cu zambetul pe buze si cu solutia pentru problemele noastre de sanatate! Tocmai de aceea farmacia Vivat sunt cu adevarat farmacia familiei mele, si poate fi si farmacia familiei tale!

Foarte impresionata am fost si de anticiparea nevoilor mele caci in farmaciile Vivat Familia am gasit Trusa Vivat: un set de produse ce pot fi necesare in caz de raceala si gripa, in caz de alergie, in caz ca vrei sa previi ceva anume sau pur si simplu pleci in vacanta si vrei sa te asiguri ca totul va fi bine, ca vei avea energie, ca iti vei oferi ingrijirea care trebuie, ca te vei putea bucura in liniste! Trusa Vivat se adapteaza nevoilor tale in functie de sezon. Sunt 8 astfel de truse, cate una pentru fiecare perioada a anului, cu produse atent selectionate de catre o echipa de profesionisti. Nu este asa ca este o solutie convenabila?

La nivel national gasim peste 800 de farmacii si peste 700.000 de oameni care interactioneaza saptamanal cu Farmaciile Viva asa ca sunt convinsa ca trebuie sa fie si una aproape de fiecare dintre voi.

Pe pagina http://www.vivat-familia.ro/ gasiti multe sfaturi utile si articole pentru o viata sanatoasa, despre alimentatie, despre familie despre ingrijire si noutati medicale.

Familia mea are incredere in farmaciile Vivat Familia! Va recomandam cu drag si pentru familiile voastre!

2 răspunsuri »

Lasă un comentariu