Cris Smile sau locul unde zambetul meu devine cea mai buna carte de vizita!

Standard

Daca pana acum cativa ani intalneai putini oameni care purtau aparate dentare iar oamenii ii priveau cu oarecare mila…. acum sunt multi mai multi oameni si  copii care poarta aparate dentare si sunt priviti cu admiratie pentru ca sunt constienti ca zambetul lor este o carte de vizita si sunt dispusi sa isi rezolve problemele sau pur si simplu sa imbunatateasca aspectul danturii.

Personal ma confrunt cu probleme la fiica mea si desigur am vizitat deja cabinetul stomatologic! Fetita mea are dinti supranumerati, adica un dinte crescut in plus (in cazul ei incisivul), in spatele celui normal, sanatos. Astfel dintisorul sanatos este impins in fata din cauza celui care creste in spatele lui. Cand am observat prima data inca un dinte care creste in acelasi loc ne-am panicat, nu am stiut ce se intampla, ce este acel dinte si am hotarat sa apelam la specialisti. La cabinetul stomatologic Cris Smile am gasit raspunsurile cautate am facut radiografie dentara, am gasit solutia, aceasta constand intr-un aparat dentar. Radiografia apartine fetitei mele, problemele noastre au aparut la incisivul din partea dreapta, sus in fotografie.

IMG_5577

Recomand tuturor parintilor sa isi duca copii la stomatolog inca de la varsta de 4 anisori, sau o data cu incheierea fazei de eruptie de a dintilor de lapte. Este important sa se obijnuiasca deja cu dentistul si este important sa prevenim orice probleme care copii le pot avea.

Tratamentele dentare pentru stomatologie pediatrica oferite de Cris Smile sunt:
1. aparatul mobil care are ca obiectiv primar ameliorarea,stoparea si chiar corectarea malformatiilor structurare ale danturii, perfecte pentru scolari si prescolari cu dentitie de lapte sau mixta dar si pentru adoloscenti cu dentitie permanenta

2. inhalosedarea, foarte importanta pentru a putea trata pacientii fara frica, anxietate sau nervozitate,  cu ajutorul gazului ilariant administrat pe cale nazala

3. dinti de lapte

4. igiena dentara la copii: cunoastea regulior de igiena dentara este facilitata de medici.

Desigur si igiena dentara a adultilor este la fel de importanta iar Cris Smile are intodeauna solutia potrivita si pentru adulti, de la ortodontie, implantologie, restaurari si profilaxie dentara, endodontie, estetica si chirurgie dentara. Multi adulti poarta aparate dentare care le ofera solutia completa si de durata cu scopul precis de imbunatatire si infrumusetare a zambetului dar si distribuirea echilibrata a fortei de masticatie pe intreaga suprafata dentara. Putem corecta prin ortodontie multe defecte orale iar cateva dintre obiectivele acestor tratamente  stomatologice sunt:
*prevenirea si corectarea malocluziilor dentare

*restabilirea functiei masticatorii

*alinierea corecta a danturii

*imbunatatirea esteticii faciale si dentare

*ameliorarea sanatatii danturii si peridontiului

*favorizarea respiratiei

Oricarea ar fi problema voastra sau daca vreti sa mergeti doar la un control preventiv, va recomand clinica Cris Smile unde veti fi tratati intodeauna cu profesionalism.

logo-cris-smile

8 răspunsuri »

Lasă un comentariu