Daruieste fericire cu Vitabox

Standard

LOGO_vitabox

Viata de familie nu este si nu va fi niciodata usoara. Eu si sotul meu suntem casatoriti de 11 ani, impreuna de 15 si am avut parte de incercari in viata noastra de cuplu, de momente grele, dar desigur si de momente frumoase. Un mare inamic al vietii de cuplu este obijnuinta, rutina vietii normale a unui cuplu cu copii. Noi incercam sa evadam din rutina, incercam sa ne rezervam momente impreuna, doar noi doi, atat cat putem, cat reusim sa ne despartim de casa si de copii. Mereu ne propunem sa fim singuri mai des pentru a ne linisti si relaxa, pentru a ne reincarca bateriile dar mai presus pentru a ne consolida relatia!

Pentru urmatorul nostru moment de evadare, am pregatit un cadou romantic, original si intim cu ajutorul Vitabox. Vom avea parte o experienta completa, centrata pe crearea unor amintiri de neuitat: cazarea în camere de lux sampanie în camera, cina romantica și multe alte surprize.

Hai sa va spun si ce este Vitabox, este o revelatie, va asigur! Cu Vitabox poti darui un pachet – cadou original oamenilor importanti din viata ta! Mai mult decat atat, cei ce primesc acest cadou special au posibilitatea sa isi aleaga destinatia. Vitabox promoveaza ce are Transilvania mai frumos, fie destinatii incantatoare și pline de istorie, fie servicii de cea mai bună calitate. Au descoperit, de-a lungul timpului, multe hoteluri, pensiuni și firme de agrement deosebite, conduse de oameni care iubesc ceea ce fac. Prin Vitabox vrem să le descoperi și tu!

03_pack_mockup_romantic_0

Pentru noi am ales Cadoul Romantic si cred ca este mai frumos cadou pe care il puteam face sotului meu, eh, de fapt este pentru noi, amandoi. Ramane sa alegem locatia si abia astept sa vad reactia sotului meu! Locatiile sunt de vis: CASTELUL MIKES – COVASNA, CASA CONTELUI KALNOKY – COVASNA, CASTEL HOTEL DANIEL – TĂLIȘOARA (CV), CASTEL HALLER ****- OGRA (MS), CASA DE OASPEȚI ZALAN – COVASNA, sau HOTEL HILTON SIBIU *****, HOTEL PLAZA EXECUTIVE ***** TÂRGU MUREȘ, HOTEL CITY PLAZA*****- CLUJ, HOTEL BEYFIN **** – CLUJ.

Voi dragilor, cand ati luat ultima data o pauza de la stres? De la munca? De la facturi si termene limita? Este timpul sa investim in fericire! Cu Vitabox e usor sa daruiesti fericire oamenilor importanti din viata ta!

hallergastro-citytrip castel_daniel_  dining_room_zp


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s