Tratament pentru cresterea parului Vicky Dercos Neogenic

Standard

Datorita Vichy si Copilul.ro carora le multumim, sotul meu a avut ocazia sa testeze un tratament foarte bun pentru crestere capilara si anume Vichy Dercos Neogenic.  Acesta este un tratament care sa adreseaza in aceeasi masura femeilor si barbatilor care se confrunta cu reducerea densitatii parului.  Vichy Dercos Neogenic este primul tratament pentru creștere capilară cu STEMOXIDINĂ 5% – molecula brevetata care promite 1700 de fire noi de par în 90 de zile conform unui studiu clinic efectuat sub control dermatologic, 101 subiecti, aplicare zilnica timp de 3 luni.

VP17034_1_rec_main VP17034_2_rec_main

Sotul meu a inceput tratamentul la inceputul anului si l-a terminat de curand. In primul rand, din primele zile am obervat o imbunatatire in structura parului, firul mai rezistent, mai lucios, mai sanatos. Vichy Dercos Neogenic promite sa activeze bulbii pilosi aflati in stare latenta, nu sa opreasca caderea parului, insa in afara de firele de par noi aparute chiar am observat si o imbunatatire in ceea ce priveste numarul de fire de par cazute.

Am plecat la drum cu sperante realiste si nu ne-am imaginat niciodata ca la sfarsitul tratamentului va avea un cap plin, dar am sperat la o imbunatatire si am obtinut-o. Au aparut fire noi de par, acolo unde era aproape gol, sunt inca mici si finute si chiar suntem curiosi cum vor arata peste alte cateva luni.

Tratamentul este disponibil in farmacii, se recomanda sa fie tinut pentru o perioada de 3 luni, iar o cutie contine 28 doze cu un aplicator special.

Iata si pozele noastre: prima poza este facuta inainte de inceperea tramentului, cea din mijloc in timpul tratamentului, iar ultima este dupa terminarea tratamentului. Din pacate in poze nu se poate vedea foarte bine, cresterea este mai evidenta in realitate (o cauza ar fi blitzul)Clipboard (2)

Concluzia noastra este ca este un tratament eficient, revolutionar, care reuseste sa activeze firele de par latente si care aduce o imbunatatire a respectului de sine si a vietii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s