Avem voci, sa le folosim!

Standard

Stau si cuget uneori de ce mai stam in tara asta? Sa fie din patriotism sau doar din lipsa de alte optiuni? Sau pur si simplu ne-am invatat asa, bine sau rau, mergem inainte, poate maine va fi mai bine.
De ce sunt suparata pe Romania azi? Pai… pentru ca fiica mea de clasa a 3-a invata de doi ani fara manuale, si deja au anuntat la televizor ca nu vor avea nici la anul. De ce nu au manuale? Pentru ca s-a schimbat programa scolara si nu s-au scos manualele conform acesteia! Pai si de ce oare nu s-au editat manualele? Pentru ca se tot fac contestatii la licitatia organizata pentru editarea manualelelor, pentru ca se castiga bani frumosi probabil pe urma acestora si fiecare doreste o felie din „placinta”.

Cine castiga si cine pierde? Pierd copiii nostrii care sunt obligati sa lucreze doar cu caiete speciale, facute dupa niste manuale care nu exista, dupa o programa gandita iar de babuini, maimute si nevertebrate precum cei care ne conduc!
Copilul meu in clasa a II-a a invatat dupa programa noua fractii, la fel si copii de clasa a IV-a, doar ca acestia din urma invatau dupra programa veche! De ce incarcam copiii acestia cu multa materie si apoi le dam teme putine sa nu ii stresam?!?! Da, asa este noua „programa” sa lucreze mai putin acasa, sa isi traisca copilaria, adica le inghesuim muuuulta materie la scoala si acasa nu mai lucreaza sa nu se streseze! Cum spuneam mai sus, babuini!
Traiasca Romania! Hai sa plecam din tara!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s