Despre muzica

Standard

Merge televizorul meu pe Antena 1 in dimineata aceasta, acum cateva minute a cantat o duduie la Neatza cu Razvan si Dani, inpropriu spus a cantat, mi-a atras atentia prin calitatea proasta a melodiei…. in schimb era imbracata in chiloti si cu doi baieti bine facuti (coregrafia era facuta de Cornel Pasat, cine isi mai aduce aminte de el, un fel de Chippendales  autohton), baietii bine facuti desigur la bustul gol, flexand pectoralii … Acum ca v-ati facut o imagine mentala… sa revenim la muzica. Tipa asta avea o melodie oribila, ea era ciudatica, urat aranjata si machiata, dar trag eu concluzia ca este suficient sa canti in chiloti, nu conteaza ce canti, ca sa apari la tv.

Mai comentam eu prin casa zilele trecute ca nu inteleg de ce trebuie sa cante toate aceste fete in chiloti, acum insa inteleg! Te uiti la chilotii ei si uiti ca ea nu are nici o calitate vocala, te deturneaza de la adevar cu alte cuvinte!
Totusi, marile voci alte acestei lumi nu au cantat in fundul gol si nici la statutul de Beyonce sau Rihanna nu sunt toate aceste cantacioase (desi nici pe acestea nu le consider mari valori ale muzicii)!
Va rog eu, curmati-le suferinta, stingeti televizorul cand mai apar!

 

download.png

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s