Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul!

Standard

Am ajuns sa traim intr-o tara in care voturile noastre sunt tranzactionate ca la piata! Pana si diazepam Vadim Tudor s-a aliat cu Victor Ponta, ceea ce mi se pare straniu, Vadim care pana acum lupta impotriva tuturor si se batea cu pumnii in piept ca el este corect si cinstit, s-a aliat cu hotul nr 1 al tarii. Cine se aseamana se aduna, spune o vorba inteleapta din popor!

Faptul ca fac ei aliante e buna, dar ca tranzactioneaza voturile oamenilor mi se pare ca pur si simplu ne considera o marfa fara creier. Ei alearga dupa functii si isi platesc functiile cu voturile mele! Exemplul: Tariceanu, care acum jumatate de an era mare dusman cu Victor Ponta, acum ii „vinde” voturile lui pentru fotoliul comfortabil de prim ministru. Pai oare oamenii care l-au votat de Tariceanu nu au propria lor constiinta si vointa sa voteze cum vor?! De ce se presupune ca „turma” va vota cum doreste Tariceanu?
Cred ca ne asteapta vremuri grele, vreau sa cred in sansa lui Iohannis si ca el este poate, un pic mai bun pentru Romania. Ganditi-va la copii, si ei peste 20 de ani trebuie sa aiba o tara unde sa traiasca, iar dupa nemancatii si lesinatii gen Victor Ponta nu va mai ramane nimic! NIMIC!
Unde esti tu Tepes?

2 răspunsuri »

  1. nu imi place si nici nu fac politica,insa e in joc traiul nostru si in special al copiilor nostrii…ar fi cazul sa fie o mana strasnica,dispusa sa faca o schimbare si nu doar sa promita.Sa speram ca va rasari soarele si deasupre tarii noastre si vom iesi din bezna totala in care am intrat in ultimii 25 de ani!

    Apreciază

Lasă un comentariu